Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuusipiha

Kuusipiha sijaitsee Utajärvellä Niskan kylällä. Kuusipiha on vanha 1955 valmistunut entinen kyläkoulu, joka toimii nykyisin yksityisasuntona, sekä airsoft-yrityksen toimipaikkana. Asuinrakennuksen ympärillä metsää, josta löytyy kaksi erilaista airsoftaus aluetta, joiden maasto on monipuolista. Pihalta löytyy terassi, jossa on mahdollista grillata ja käydä läpi airsoft-pelin jälkeen pelin tapahtumia. Pihalta löytyy myös nuotiopaikka, jossa voi paistaa makkaroita tai esimerkiksi valmistaa loimulohta. Talossa on mahdollista käydä myös peseytymässä ja saunomassa pelin jälkeen.

 

 

 

Airsoft-alue A

Alue A on muodoltaan pitkulainen ja maastossa on paljon korkeuseroja. Alue rajoittuu toiselta puolelta Oulujokeen ja toiselta puolelta talon pihaan. Alueen kasvillisuus on lehtomaista, pensaita ja aluskasvillisuutta on runsaasti airsoftaajan suojaksi, mutta liikkuminen voi olla hieman hankalampaa. Alueelta löytyy pieni puumaja, joka on erinomainen kohde linnoituksenvalloitus pelimuotoon.

Airsoft-alue B

Alue B on muodoltaan kolmio ja maastoltaan kohtuu tasainen. Alue rajoittuu soratiehen, peltoon ja ojaan. Kasvillisuudeltaan alue on niukempi kuin alue A. Pensaiden vähäisyys ja maaston tasaisuus luo haastetta airsoftaajalle piilopaikkojen ollessa harvemmassa, mutta maasto on helppokulkuista.